V souladu se směrnicí EU, tento web používá cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.

Podmínky užívání cookies      Ano, povolit cookies

Recepty

S Andreou v kuchyni: Máslovo-rozmarýnové kuře na zelenině

Recepty
 čtení

Nevíte, co připravit o víkendu k obědu? Zkuste lahodné "Máslovo-rozmarýnové kuře". Andrea Motlíková vám poradí třeba jak na to, aby se bylinky rozhodně nepřipekly...

29. 4. 2017 11:46
AM
Pokračovat ve čtení

Velikonoční recepty: Upečte si mazanec a udělejte skvělou nádivku!

Recepty
 čtení

Velikonoce jsou za dveřmi a tak v naší rubrice S Andreou v kuchyni nemohou chybět velikonoční recepty. Víte, jak upéct výborný mazanec z kynutého těsta a jak připravit velikonoční nádivku?

10. 4. 2017 18:26
MH
Pokračovat ve čtení

S Andreou v kuchyni: Recept na jarní bramborovou polévku

Recepty
 čtení

Také na jaře by neměla chybět ve vašem jídelníčku polévka. Co si udělat rychlou bramboračku zjemněnou smetanou? Recept je od foodblogerky Andrey Motlíkové.

2. 4. 2017 8:13
MH
Pokračovat ve čtení

S Andreou v kuchyni: Jak připravit šťavnatou krkovici na medu a hořčici?

Recepty
 čtení

Máte rádi krkovici? Štavnatou a plnou chuti? Zkuste ji připravit na medu s hořčicí a spoustou bylinek. Jak na to, vám poradí Andrea Motlíková v naší rubrice S Andreou v kuchyni.

26. 3. 2017 10:49
MH
Pokračovat ve čtení

Inspirace na jednoduchý oběd! Plněná kuřecí prsa zapečená...

Lifestyle
 čtení

Jednoduchý a hodně chutný, takový je tento recept z rubriky S Andreou v kuchyni. Uvařte si dobré jídlo bez zbytečného stání u plotny s minimem nádobí. Přinášíme recept na plněná kuřecí prsa zapečená s brambory a smetanou.

18. 3. 2017 8:01
MH
Pokračovat ve čtení

S Andreou v kuchyni: Pravá černá zabijačková polévka "prdelačka"

Lifestyle
 čtení

Sezóna zabijaček je v plném proudu. Jak připravíte domácí pravou zabijačkovou polévku tzv. prdelačku? Poradí vám foodblogerka Andrea Motlíková v naší rubrice S Andreou v kuchyni.

25. 2. 2017 9:26
AM
Pokračovat ve čtení

Tip na originální sváteční oběd: Prvorepublikové masopustní zelí

Lifestyle
 čtení

Období masopustů běží naplno a k tomu patří i tradiční dobroty. Nechte se inspirovat originálním receptem z naší rubriky "S Andreou v kuchyni".

19. 2. 2017 10:44
AM
Pokračovat ve čtení

Tip na víkendový oběd: Pomalu pečená husa a brusinkové zelí

Recepty
 čtení

V naší rubrice S Andreou v kuchyni vám přinášíme další recept. Tentokrát na výtečný víkendový oběd, upečte si husu (nebo kachničku) a k tomu připravte skvělé červené zelí s brusinkami.

9. 2. 2017 16:20
AM
Pokračovat ve čtení

Máte rádi pálivé? Přinášíme recept na chili con carne

Recepty
 čtení

Máte rádi pikantní, pálivé a kořeněné? Zkuste chili con carne. Chili con carne (často používané označení jako chilli con carne) je pikatní, kořeněný pokrm s hovězím masem, chilli papričkami...

4. 2. 2017 10:39
AM
Pokračovat ve čtení

S Andreou v kuchyni: Poctivá zelňačka s klobásou

Lifestyle
 čtení

Poctivá zelňačka zasytí, zahřeje a mnohdy člověka skutečně postaví na nohy. Nechte se inspirovat, Andrea Motlíková vám dá rozhodně dobré tipy...

28. 1. 2017 10:18
AM
Pokračovat ve čtení

S Andreou v kuchyni: Recept na dudáckou pomazánku

Recepty
 čtení

Nevíte, co k svačině? Máme pro vás recept na jednoduchou pomazánku. Dudáckou zná určitě každý, ale připravujete si jí sami doma? Andrea vám poradí, jak na to!

22. 1. 2017 15:41
AM
Pokračovat ve čtení
Všechny články
  QAP téma   Kam na oběd?
U PAŠÁKA, pivovar - restaurace      Kalikovský Mlýn      Restaurant Flora      Pivnice Flora      
  Tipy do Bavorska

Park Egidi-BUCKEL nadchne nejen děti! Užijte si nejdelší bobové dráhy...

Počasí - Plzeňský kraj

Předpověď počasí Vám přináší: In-počasí

QAP doporučuje

  Le Decor

Studio Le Decor nabízí kadeřnictví, pedikúru, jediné collarium v Plzeňském kraji a další služby pro vaši krásu!

  Elektro - poruchová linka

ČEZ zákaznické služby

  ABC malířství s.r.o.

MALBY PRO VAŠE POTĚŠENÍ, BARVY S ÚSMĚVEM.

  Přehled dnešních akcí

  Nespokojený duch

15:00    Plzeň

Muzeum Strašidel