19.03.2024 14:40
Středeční protestní akce zemědělců se bude konat i v Plzeňském kraji
Na středu 20. března je opět plánovaná demonstrace zemědělců. Protestovat se bude i v Plzeňském kraji.
19.03.2024 14:40
Na středu 20. března je opět plánovaná demonstrace zemědělců. Protestovat se bude i v Plzeňském kraji.
19.03.2024 13:15
V úterý 19. března měla redakce QAPu možnost nahlédnout pod pokličku BLIK BLIK festivalu. Na co se návštěvníci mohou těšit? Jak bude akce probíhat? Jak vypadá instalace v Muzeu církevního umění? Čtěte v článku.
19.03.2024 12:21
Opékání špekáčků na ohni je nedílnou součástí léta v České republice. Občas se stane, že nějaký ten špekáček zbyde. Vyzkoušejte recept na špekáčky s cuketou na pivě.
Dali jste si novoroční předsevzetí, že budete jíst zdravě? Chcete si připravit lehkou stravu? Tak zkuste kuskus. Foodblogerka Andrea Motlíková pro vás připravila 5 receptů z kuskusu.
Také se vám urodilo hodně ovoce a k tomu ještě spousty cuket? A víte, že kombinací ovoce s cuketou vznikne skvělý vláčný koláč? Vyzkoušejte tento recept od foodblogerky Andrey Motlíkové.
Děláte si starosti, co přichystat na silvestrovskou oslavu? Čím pohostíte blízké nebo hosty? Přinášíme několik receptů, které pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková.
Na co se takový slaninový džem hodí? Na všechno možné, můžete ho použít do těstovin, k sýrům, do domácího burgeru nebo ho ochutnat jen tak s pečivem.
Jak mlsat o Vánocích, abyste nepřibrali? Dá se upéct dobré, zdravé, a ne moc kalorické cukroví? Lze vůbec něčím zdravějším nahradit mouku, cukru nebo máslo? Ptali jsme se u odborníků na výživu.
Proč by se měl štrůdl péct pořád jako závin? Proč neudělat něco trochu jiného? Zbyla vám ještě jablka ze zahrady? Můžete připravit jablečné kroužky v proužcích listového těsta a bude to zase o něco zajímavější.
Pro housky nemusíte do odchodu, můžete si je upéct i doma. Foodblogerka Andrea Motlíková pro vás připravila recept i s fotopostupem pletení.
Ke svátkům jara patří i dobré jídlo, Velikonoce se neobejdou bez mazance, nádivky, beránka... My vám přinášíme recepty nejen na tradiční i netradiční velikonoční dobroty. Vše pro vás připravila a otestovala foodblogerka Andrea Motlíková. Její recepty najdete na blogu V kuchyni vždy otevřeno.
Jak upotřebit houby v kuchyni? Letos měli houbaři žně a stále ještě některé druhy rostou. V tyto sychravé podzimní dny si určitě pochutnáte na výborné polévce.