22. ročník Miss Becher´klub startuje" Dívky, hlaste se!

13.02.2017 12:13     21.02.2017 13:00

Dívky z regionu se mohou začít hlásit do castingu na prestižní volbu královny krásy. Volba Miss Becher´klub se uskuteční v Plzni letos již podvaadvacáté.

BK_MISS_069

Casting se bude konat 15. března od 16 hodin v Hotelu Angelo v Plzni.

Přihlásit se můžete jednoduše na emailu missbecherklub@dailly.cz, kam stačí zaslat krátké povídání o sobě (jméno, datum narození, místo bydliště, škola/práce, koníčky) a přiložit svou aktuální fotografii, která samozřejmě nemusí být profesionální.

"15. března bude odbornou porotou vybráno 10 finalistek, které budou bojovat o korunku krásy na samotném finále 19. dubna," upřesnil předseda Becher´klubu Josef Klimt.

Plzeňský Becher´klub, který již přes dvacet let sdružuje podnikatele, majitele a vedoucí pracovníky firem i významné osobnosti, si svoji královnu krásu volí každoročně. Volba Miss patří mezi nejnavštěvovanější akce klubu. Od počátku večerem provází výborný český moderátor a herec Jan Čenský. V posledních letech ho doplňuje Veronika Elhotová.

Děvčata se kromě zábavy mohou těšit na nádherné ceny. Královna krásy si kromě titulku, korunky a drahých cen, odnáší i členství v tomto prestižním klubu.

O volbě Miss Becher´klub 2016 se dočtěte zde.



 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24