QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Agresor se pustil do seniora za volantem, odtrhnout ho museli svědci

25.04.2017 13:53

Policie shání svědky napadení řidiče, při kterém na pomoc seniorovi významně pomohla dvojice mužů. I ti jsou ale zatím policistům neznámí. Byli jste svědky napadení? Ozvěte se!

Granát na Doubravce_QAP_foto (16)

K napadení muže došlo v Klatovech v pátek 21. dubna kolem poledne na kruhovém objezdu ulic Tyršova, Puškinova, 5. Května a Vídeňská.

"Senior řídil osobní vozidlo šedé barvy po kruhovém objezdu, kdy v důsledku vzniklé situace v provozu musel zastavit. Následně řidič s vozidlem značky Škoda Octavia bílé barvy, který jel za ním, vystoupil a seniora bezdůvodně fyzicky napadl, kdy jej několikrát udeřil rukou sevřenou v pěst do hlavy," popsala mluvčí policie Dana Ladmanová s tím, že muž nakonec skončil dokonce v péči zdravotníků.

Napadený důchodce přitom mohl skončit nejspíš ještě hůř, kdyby mu na pomoc nepřispěchali dva muži. Policie teď shání svědky události i dvojici zachránců. "Policisté žádají případné svědky, aby podali informace na Obvodní oddělení policie Klatovy. Hledáme i dva mladé muže, kteří okamžitě zareagovali a útočníka od seniora odtrhli. V uvedené době probíhaly na Klatovsku automobilové soutěže a není vyloučeno, že svědci mohou být z různých míst republiky," dodává policejní mluvčí.

Veškeré informace mohou lidé sdělovat na telefonní číslo 974 334 651 nebo e-mailem na adresu kt.oop.klatovy@pcr.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24