QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto CB má špičky v oborech, zaměstnanci vyhráli ŠKODA Challenge

14.11.2018 15:16

Prestižní soutěž ŠKODA Challenge pořádáná automobilkou Škoda Auto má za sebou národní finále. A hned dvě zlata a jeden bronz putovaly do společnosti Auto CB na západě Čech.

Pavel Šoffr z Auto CB (1) Pavel Šoffr z Auto CB (1)
Pavel Šoffr z Auto CB (2)Pavel Šoffr z Auto CB (1)Radek Stuchl z Auto CBDavid Tetaur z Auto CB (1)David Tetaur z Auto CB (2)Auto CB Plzeň (1)Auto CB Plzeň (2)auto cbDavid Tetour a Radek Stuchl

V soutěži ŠKODA Challenge měří své znalosti a um nejlepší pracovníci jednotlivých dealerství ŠKODA z celé České republiky. Do národního finále, které probíhá každoročně v Mladé Boleslavi, postupuje vždy deset nejlepších zaměstnanců v každé vypsané kategorii. Vybíráni jsou ze všech přihlášených zaměstnanců z celé republiky.

Konkurence je opravdu obrovská. I přesto dlouholetý pracovník plzeňské společnosti Auto CB Pavel Šoffr postoupil každý rok do finále. A po posledním finále má na svém kontě už druhé vítězství.

„V letošním roce vyhrál náš mistr dílny Pavel Šoffr v kategorii servisní technik ČR. Na třetím místě ve stejné kategorii se umístil David Tetour z naší pobočky v Přešticích a první místo v kategorii pracovník prodeje Škoda dílů a příslušenství vyhrál Radek Stuchl,“ upřesnil ředitel společnosti Auto CB Ivo Hörner.

Radek Stuchl z Auto CB

 

 

Společnost Auto CB tak hned dva své zaměstnance pošle na světové finále, které se bude konat v květnu 2019 v chorvatském Šibeniku. Ostatně už i na světovém finále společnost Auto CB jednou výrazně bodovala. Před 2 lety vyhrál celosvětové finále v kategorii lakýrník Miroslav Strejc z Auto CB.

„Mám opravdu velkou radost z umístění našich zaměstnanců. Jsme hrdí, že zaměstnáváme takové špičky ve svém oboru,“ neskrýval radost ředitel Ivo Hörner.

A radost má právem i Pavel Šoffr. „Moc si toho vážím,“ říká skromně mistr dílny z Auto CB, který ve společnosti Auto CB pracuje už od jejího vzniku: „Na Nepomucké pracuji od založení AUTO CB, dokonce jsem zde pracoval ještě, když tady bývala Mototechna,“ svěřil se.

Dlouhou praxi u Auto CB má i další vítěz „Já už jsem u Auto CB 18 let, od roku 2003 v Přešticích,“ říká Radek Stuchl, který byl ve finále ŠKODA Challenge už počtvrté. Po bronzu v roce 2014 si letos odnesl ocenění nejvyšší a s Pavlem Šoffrem se tak vydá příští rok na světové finále do Chorvatska. „Moc se těším,“ usmívá se Radek Stuchl.

Také David Tetour pracující v Auto CB v Přešticích už 11. rokem obstál ve velké konkurenci. V loňském roce byl druhý, letos si přivezl bronz z kategorie servisní technik ČR. „Byl to šok, nečekal jsem to,“ říká sympatický mechanik.

Zaměstnanci se do letošního ročníku mohli hlásit v kategoriích - servisní technik/mechanik, servisní poradce, diagnostik / elektromechanik, pracovník prodeje ŠKODA dílů a příslušenství, prodejce vozů ŠKODA a prodejce ojetých vozů ŠKODA.

foto: QAP.CZ

 

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24