QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto Moto Show přilákala davy lidí na letiště ve Staňkově - FOTKY

25.09.2016 20:19

V sobotu 24. září se jinak celkem prázdné letiště ve Staňkově hodně zaplnilo. Druhý ročník Auto Moto Show se povedl a přilákal nejen milovníky automobilové zábavy.

Auto moto Show Staňkov foto QAP (11)
Auto moto Show Staňkov foto QAP (1)Auto moto Show Staňkov foto QAP (3)Auto moto Show Staňkov foto QAP (4)Auto moto Show Staňkov foto QAP (5)Auto moto Show Staňkov foto QAP (6)Auto moto Show Staňkov foto QAP (7)Auto moto Show Staňkov foto QAP (8)Auto moto Show Staňkov foto QAP (9)Auto moto Show Staňkov foto QAP (10)Auto moto Show Staňkov foto QAP (11)Auto moto Show Staňkov foto QAP (12)Auto moto Show Staňkov foto QAP (13)Auto moto Show Staňkov foto QAP (14)Auto moto Show Staňkov foto QAP (15)Auto moto Show Staňkov foto QAP (22)Auto moto Show (2)Auto moto Show (3)

První návštěvníci začali přijíždět na staňkovské letiště už před polednem. Auto Moto Show začala ale až úderem 13. hodiny. Při letošní show se představily značky Škoda, Seat, Volkswagen a Honda. Právě ty nabízí pořadatel show Autocentrum Jan Šmucler.

"Zdravíme všechny návštěvníky letošní Auto Moto Show," přivítal majitel Jan Šmucler z neobvyklého místa návštěvníky. Lidé k němu vzhlíželi do obrovské výšky na hasičský žebřík. Ten na letiště do Staňkova přivezli hasiči z Košutky. Právě oni a jejich kolegové ze Staňkova sklidili na automobilové show veliký úspěch. Na vraku auta ukázali totiž hned několik hasičských zásahů. A jejich umění hltaly nejen malé děti. 

Parádní show na motorce předvedl hned dvakrát kaskadér Bohouš Chmelař. Také on si vysloužil velký aplaus. I když jeho vystoupení je omezeno, protože probíhá na jediném vyasfaltovaném plácku, který je na zdejším letišti k dispozici.

Letos se automobilová show rozrosla o velký dětský koutek. Program jel naplno po celé odpoledne, vystoupili Cheerlanders Blue Wings, představily se novinky jednotlivých automobilek i motorky značky Honda. A samozřejmě všechna auta si mohli návštěvníci i sami vyzkoušet. Řidičské umění si navíc mohli lidé otestovat i při speciální trase 4x4. Obrovský zájem byl také o vyhlídkové lety. Na letiště přijeli i olympionici, skokani o tyči Jiřina Ptáčníková a Jan Kudlička.

Počasí bylo letos opravdu vydařené a návštěvnost opět hodně vysoká. Skvělou show zakončil hodinový koncert skupiny Mandrage.

foto: QAP.CZ, autocentrum Jan Šmucler

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24