Auto se na Karlovarské otáčelo v křižovatce, střetlo se s tramvají

26.04.2017 8:57     26.04.2017 9:45

Nebezpečný manévr na křižovatce Karlovarské a ulice Na Chmelnicích v Plzni se změnil v nehodu, při které došlo ke zranění a poškození hned několika aut. Na místo musela i záchranka.

DSC_0400

Nehoda se stala ve středu ráno na poměrně frekventované křižovatce Karlovarské třídy a ulice Na Chmelnicích. Řidič, který se chtěl v křižovatce otočit, nejspíš přehlédl tramvaj a naboural do ní. Tím to ovšem neskončilo.

"Řidič osobního vozidla tovární značky Renault, jedoucí ve směru do centra, se chtěl v křižovatce otočit, přičemž se střetl s projíždějící tramvají. Nárazem bylo vozidlo odmrštěno do protisměru, kde následně narazilo do kovového zábradlí," popsala mluvčí policie Veronika Hokrová. 

Ani u tohoto nárazu ale průběh nehody neskončil. Z nabouraného auta totiž při nárazu vylétla propanbutanová lahev a ta poškodila další dvě auta, která v tu chvíli jela z centra směrem na Košutku.

Zranění utrpěl řidič z Renaultu. "Na místě byl ošetřen jeden muž, kterého jsme následně předávali na úrazovou ambulanci fakultní nemocnice. Zranění muže neohrožovalo na životě," řekl k zásahu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Škody jsou odhadnuté na zhruba 200 tisíc. Dechové zkoušky u všech řidičů byly negativní.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24