Auto se probouralo do pohřebního ústavu - FOTKY

19.09.2016 17:18

Demolicí jak auta, tak části domu skončila kuriózní nehoda, při které auto doslova vylétlo ze silnice. Řidič navíc přiznal, že popíjel, policisté u něj naměřili zbytkový alkohol.

1
1342

K nehodě vyjížděli policisté o víkendu v Domažlicích. Při nehodě se jako zázrakem nikomu nic nestalo, nicméně objekt pohřební služby bude vyžadovat dost zásadní opravy.

Nehoda se stala na hlavním tahu I/22 v Domažlicích v Husově ulici. "Řidič osobního vozidla tovární značky Ford Focus jel s vozidlem ve směru jízdy od ulice Poděbradova do ulice Masarykova. Z dosud nezjištěných příčin po projetí pravotočivé zatáčky přejel s vozidlem do protisměru, následně vlevo mimo komunikaci na přilehlý chodník, kde narazil do budovy pohřební služby. Podle vyjádření řidiče byla důvodem změny směru jízdy technická závada na vozidle, kterou uplatňuje jako příčinu dopravní nehody," říká k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidič nadýchal zbytkový alkohol...

Při nárazu auta do budovy se naštěstí nikomu nic nestalo. Dechová zkouška u řidiče ale nebyla v pořádku. Šofér nadýchal 0,17 promile. "Řidič přiznal konzumaci alkoholu během předchozího dne. Při dopravní nehodě vznikla na vozidle Ford škoda ve výši 10 tisíc korun a na budově byla škoda vyčíslena na 60 tisíc korun," dodává mluvčí policie.

Dopravní nehodu policisté stále vyšetřují.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24