QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto skončilo na střeše na zahradě rodinného domu - FOTKY

26.04.2017 8:42

K vážné nehodě vyjížděly složky integrovaného záchranného systému do Rybnice na severním Plzeňsku. Po střetu s dalším autem skončil vůz na střeše na zahradě domu u silnice.

4
4123675

K nehodě došlo v Rybnici na severním Plzeňsku v úterý odpoledne. Na místo museli kromě policie vyjet i hasiči a záchranka. V jejich péči skončila řidička osobního auta, které po střetu s dalším vozidlem vylétlo ze silnice rovnou na zahradu domu u komunikace.

Nehoda se stala na konci obce. "Jedno z havarovaných vozidel zůstalo na silnici stát na kolech, jeho řidič nezraněn, hasiči pomocí sorbentu odstranili z vozovky provozní kapaliny, které z tohoto vozu unikly," popisuje mluvčí policie Pavla Jakoubková.

Druhý z nabouraných vozů skončil podstatně hůř, a to včetně jeho řidičky. "Druhé auto skončilo na pozemku rodinného domu na střeše, při nehodě byl poškozen dřevěný plot s betonovou podezdívkou. Hasiči spolupracovali se zdravotnickou záchrannou službou při ošetření zraněné ženy a jejím transportu do sanitky," dodává mluvčí krajských hasičů.

Přesné příčiny nehody šetří policie.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24