QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto skončilo po nehodě v plamenech! Řidič byl opilý a na pervitinu - FOTKY

20.11.2017 9:54

Pod vlivem alkoholu i drog a bez řidičáku se vydal na "spanilou" jízdu 25letý mladík. Řízení ale nezvládl a s autem skončil v poli. Po nehodě auto doslova pohltily plameny.

1
1342

K nehodě došlo na hlavním tahu I/26 mezi Draženovem a Březím na Domažlicku. Mladý šofér za volantem ale neměl, co dělat. Nejen že nedávno přišel o řidičák, v sobě měl navíc notnou dávku alkoholu a také pervitin.

Jízdu s autem nezvládl. "Pětadvacetiletý řidič osobního vozidla tovární značky Volkswagen Golf jel od obce Draženov na obec Březí, nepřizpůsobil rychlost jízdy a po projetí prudké levotočivé zatáčky vyjel vpravo mimo silnici, kde havaroval v poli. Poté se snažil s vozidlem vyjet zpátky na silnici, přitom došlo k zahoření celého vozidla. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 30 tisíc korun," popisuje mluvčí policie Dagmar Brožová.

Testy ukázaly, že mladík za volant neměl ani sedat. "Policisté řidiče vyzvali k dechové zkoušce, která byla s výsledkem pozitivním 1,72 promile alkoholu v krvi. Řidič se podrobil i drogovému testu, ten reagoval také pozitivně a detekoval pervitin," dodává policejní mluvčí s tím, že mladík navíc v srpnu letošního roku přišel o řidičák.

Mladík se tak dostal do pořádných problémů. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24