QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto srazilo v Klatovech mladou dívku a ujelo. Po řidiči pátrá policie

28.09.2018 16:30

Ke kolizi došlo v ulici U Zastávky ve směru od viaduktu. Policisté žádají o pomoc případné svědky této události.

QAP_foto (7)

Ke střetu osobního auta s 16letou dívkou došlo v klatovské ulici U Zastávky 26. září šest minut před šestou hodinou ráno.

"Dosud nezjištěný řidič s neznámým vozidlem se střetl s chodkyní. Ta přecházela komunikaci v ulici U Zastávky, a to ve směru od železničního viaduktu směrem k prodejně Linako. V tu dobu odbočoval vlevo ze silnice I. třídy č. 27 z ulice 5. května do ulice U Zastávky neznámý řidič s nezjištěným vozidlem. V době, kdy již šestnáctiletá chodkyně byla v polovině vozovky a vozidlo odbočovalo, došlo ke střetu, po kterém upadla na zem. Vozidlo po střetu zastavilo, ale ihned odjelo pryč. Řidič na místě dopravní nehody nesetrval a ani ji neoznámil,“ uvádí k události policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Dívka naštěstí vyvázla jen s lehkým zraněním. Do nemocnice jí dopravil její otec.

"Při šetření této dopravní nehody se policisté obracejí na případné svědky události nebo na samotného řidiče výše uvedeného vozidla. Mohou se přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Klatovech, nebo zatelefonovat na číslo 974 334 250, případně na bezplatnou tísňovou linku 158,“ dodává Dagmar Brožová.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24