QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto srazilo ve Stodu chodkyni, skončila v péči zdravotníků

14.03.2017 11:56

K nehodě došlo ve Stodu na jižním Plzeňsku v Nádražní ulici. Policie vyšetřování nehody stále neuzavřela. Shání proto svědky, kteří by pomohli a do průběhu nehody vnesli světlo.

DSC05016

K nehodě došlo na začátku března. Žena po střetu s autem skončila v péči zdravotníků a policie stále šetří veškeré okolnosti střetu.

"K dopravní nehodě došlo dne 5. března letošního roku v 9:35 hodin ráno ve Stodu. Na místní pozemní komunikaci v ulici Nádražní došlo ke střetu chodkyně a osobního motorového vozidla tovární značky FORD Focus červené barvy. Chodkyně při dopravní nehodě utrpěla zranění," říká mluvčí policie Hana Rubášová.

Policie se nyní obrací na veřejnost a shání veškeré informace, které by pomohly dovést šetření ke zdárnému konci. "Žádáme všechny případné svědky, kteří by policistům mohli sdělit informace k výše uvedené dopravní nehodě, aby se obrátili na policisty z dopravního inspektorátu Plzeň – venkov na telefonní číslo 974 326 111 nebo na kterékoliv oddělení Policie ČR či na tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24