QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Autonehoda na Domažlicku si v noci vyžádala lidský život

10.11.2018 8:33

Krátce před druhou hodinou ranní došlo k dopravní nehodě, při které vyhasl lidský život. Řidič nezvládl zatáčku, sjel ze silnice a skončil na střeše. Spolujezdec nepřežil.

4

Dopravní nehoda se stala na silnici vedoucí od Havlovic na Domažlice, zhruba 200 metrů před Domažlicemi. Škoda Octavia vyjela při projíždění levotočivé zatáčky mimo komunikaci.

Řidič (ročník narození 1981) vyjel mimo komunikaci z dosud nezjištěných příčin. Automobil se poté převrátil přes střechu. "Na místě zraněním podlehl spolujezdec (ročník narození 1972), řidič převezen sanitkou," uvedla k nehodě mluvčí policie Pavla Burešová.

Podle záchranářů utrpěl spolujezdec zranění neslučitelná se životem. "Druhý účastník (muž středního věku) byl transportován pozemní cestou se zraněním lehčího charakteru do FN Plzeň z důvodu závažného mechanismu nehody," sdělil Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

Policisté provedli na místě dechovou zkoušku, která skončila s negativním výsledkem.

Komunikace byla přibližně do šesti hodin uzavřena, nyní plně průjezdná. Okolnostmi a přesnou příčinou se zabývají policisté z UO Domažlice.

FOTO: Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24