Baletní škola DJKT pořádá zápisy, zváni jsou i zájemci o moderní tanec

04.09.2017 11:45

Zápisy do baletní školy DJKT jsou určené pro děti od 4 do 6 let. Chystá se také Open class moderního tance, kam mohou dorazit děti do 13 let.

Zápisy do baletní přípravky budou probíhat 4. a 5. září vždy v odpoledních hodinách ve Velkém divadle v Plzni. Po oba dny mohou děti dorazit od 15 do 17 hodin.

"Zápis je určen pro děti od 4 do 6 let. K zápisu se chodí do Velkého divadla zadním vchodem, tedy přes vrátnici ze strany od Bezručovy ulice. K zápisu si děti přinesou cvičební oblečení, trikot nebo tričko a legíny či tepláky a ponožky," říká mluvčí DJKT Michaela Svobodová.

V pondělí 4. září proběhne v rámci zápisu do baletní školy také OPEN CLASS Ondřeje Martiše. "Open class je zdarma a je určena pro případné zájemce ve věku od 13 let, kteří by chtěli navštěvovat lekce moderního tance. Začátek je naplánován po ukončení zápisu do baletních přípravek v 17:30 na baletním sále ve Velkém divadle," dodává Michaela Svobodová. Ondřej Martiš bude při přípravě lekcí moderního tance vycházet ze svých zkušeností, které nasbíral při spolupráci s renomovanými pedagogy a choreografy jako je Eran Gisin z Izraele, Soňa Rodriguez ze Španělska, Jan Kodet, Martin Dvořák nebo Jarek Cemerek.

Baletní škola DJKT - kontakt

Zuzana Hradilová, vedoucí baletní školy DJKT
+ 420 724 041 035
bsdjkt@seznam.cz
www.baletniskoladjkt.estranky.cz

FOTO: Martina Root

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24