QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bayern Park otevírá! Na sezonu připravil opět nové atrakce!

20.03.2018 11:49

Otevření sezóny v největším zábavním parku v Bavorsku Bayern Park se blíží! A pozor! Park má zase nové atrakce pro návštěvníky, jednu dokonce celosvětovou! Čtěte podrobnosti...

bayern-park_neuheiten_2018_02
bayern-park_neuheiten_2018_02bayern-park_neuheiten_2018_01

Celkem 4 novinky přichystal Bayern Park pro sezonu 2018! Otevírá se už na Velikonoce.

"Bayern Park znovu otevře své brány už před Velikonocemi, a to v sobotu 24. března. Otevřeno je od 9 do 17 hodin. Již v průběhu velikonočních svátků bude otevřen nový Bulldogfahrt, tedy jízda na traktoru a Hoftierrennen - dětská dráha se zvířátky," uvedla Simona Fink, koordinátora česko-bavorské spolupráce z Arberland Regio.

Nizozemská společnost Lagotronics Projects v současné době dovyvíjí pro Bayern Park i další novinku pro sezonu 2018, jde o Stadlgaudi 4D. Zbrusu nová, interaktivní, rotující atrakce je světovou novinkou, otevřena bude v průběhu sezony 2018.

Bayern Park je otevřen od 24. března do 14. října, přičemž všechny vstupy na atrakce s výjimkou dvou bobových tratí jsou zahrnuty už do vstupného.

Denní otevírací doba a další informace naleznete v českém jazyce na stránkách parku zde.
 

Jaké jsou nové atrakce pro sezonu 2018?

Stadlgaudi 4D
Celosvětová novinka pro sezónu 2018 v Bayern-Parku: 4D Stadlgaudi – to je interaktivní tématická projížďka, při které návštěvníci projíždí vozem na otáčivé ploše čtyřimi různými scénami. Přitom míří děly na objekty na 4D scéně a sbírají body, které se na konci jízdy sečtou a vyhodnotí se vítěz.

Jízda na traktoru „Bulldogfahrt“
Při jízdě „Bulldogfahrt“ zažijí už i ti nejmenší zvrušující jízdu nostalgickým traktorem. Společně s maminkou a tatínkem se pomalu projedou statkem Franze-Xavera v zábavním parku Bayern-Park.

Dětská dráha s motivy domácích zvířat
Zábava se zvířátky – projeďte se pohodlně krajinou na hřbetu zajíce, veverky a jiných zvířátek.

Pirátská kouzelnická show
Magické překvapení čeká naše návštěvníky při nové pirátské kouzlenické show s kapitánem Černovousem nebo Smutje Svenem. Naši piráti se postarají o to, aby nejen ti nejmenší nevěřili svým očím...

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24