QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Becher´klub má za sebou výjezd do Karlových Varů

02.04.2018 16:52

Plzeňský Becher´klub naplánoval netradiční setkání, šlo o výjezd do Karlových Varů. Chybět nemohla samozřejmě návštěva Becherovky. Podnikatele přivítal i luxusní Richmond.

BK_KV_076
BK_KV_024BK_KV_042BK_KV_060BK_KV_068BK_KV_076BK_KV_095BK_KV_125BK_KV_163BK_KV_015

 „První část klubového programu se uskutečnila v muzeu Karlovarské Becherovky. Tam nás s úsměvem na rtech přivítal emeritní ředitel a jeden ze zakládajících členů Becher´klubu Václav Lupínek,“ uvedl předseda Becher´klubu Josef Klimt. Návštěvu muzea zakončila ochutnávka hned několika variant 13. pramene.

Mezi členy Becher´klubu patří i další hostitel. Další zastávka podnikatelů tak proběhla v luxusním hotelovém komplexu Richmond.

„Ve slavnostně načepeném sále nás přivítala nejprve ochutnávka kváskového chleba se solí a pramenitá karlovarská minerální voda a současně charizmatický majitel hotelu a náš dlouholetý člen Stanislav Matoušek,“ prozradil dále Josef Klimt.

Během večera došlo na vzpomínkový akt na jednoho z dlouholetých členů klubu. Luboš Mašek by v březnu oslavil 62. narozeniny, ale právě v březnu před sedmi lety zákeřná choroba ukončila jeho život. Krásná vzpomínková slova na tohoto báječného člověka pronesla dcera Zuzana Burešová.

Ne nadarmo byli hosté v jednom z nejluxusnějších karlovarských hotelů. Šéfkuchařka Richmondu připravila výtečné menu.

A došlo i na roztáčení kola štěstí, hrálo se o víkendový pobyt v Richmondu. „Pobyt pro dvě osoby věnoval majitel Stanislav Matoušek. Poukaz vyhrál náš věčný benjamínek Vladimír Jurina. Oči se mu leskly štěstím z výhry jako noční voda na Balatonu,“ popisuje předseda klubu Josef Klimt.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24