Bezdomovci se usídlili u Prazdroje, výkaly nešetřili - FOTKY

25.04.2017 10:51

V těsné blízkosti plzeňského pivovaru pod lávkou nad ulicí U Prazdroje si tábořiště zřídil muž se ženou. Kromě nepořádku si z křoví udělali poměrně dost využívané záchodky...

166183_7
166183_7166183_8166183_5

Na dvojici bezdomovců pod lávkou narazili strážníci v průběhu pondělní obchůzky. A nestačili se divit. Muž se ženou dokázali v celkem frekventované oblasti nadělat až neskutečný nepořádek.

"Kolem svého ´brlohu´ měla dvojice značný nepořádek. Kromě odhozených odpadků, se tam povalovaly jejich osobní věci a celé místo bylo silně znečištěno výkaly. Muž a žena již byli opakovaně v minulosti upozorněni na přestupkové jednání, kterého se dopouštějí a vyzváni ke zjednání nápravy. Oba odmítli následně záležitost na místě řešit, a proto se jí bude zabývat přestupková komise centrálního obvodu," řekla k případu mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Muž navíc pro strážníky není žádným nováčkem v řešení problémů. Ve stejný den na něj totiž strážníci "natrefili" ještě jednou, a sice při kontrole na nádraží. "Před přestupkovou komisí stane muž ještě v souvislosti ještě s jedním případem. Hlídka městské policie si ho všimla při včerejší kontrole na vlakovém nádraží, kde vykonával tělesnou potřebu na zeď v těsné blízkosti čínského bistra," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24