QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bleskové dopadení! Policie chytila zloděje i s lupem hned po činu

14.12.2016 10:55

Bleskové zadržení zloděje, který vykradl ve středu nad ránem prodejnu v Plasích, mají na kontě policisté ze severního Plzeňska. Čtěte podrobnosti!

20160531_133802_resized

Zloděj doplatil na ostražitost policistů v Plasích ve středu krátce po jedné hodině ráno a to přesně ve chvíli, kdy s lupem ujížděl od "čerstvě" vykradeného obchodu. Policistům bylo hned jasné, že není vše úplně v pořádku.

"V rámci hlídkové činnosti si policisté všimli podezřelého chování řidiče, který ujížděl od prodejny potravin v Plasích. Ve vozidle Škoda Octavie měl 54letý řidič několik kartonů cigaret různých značek, podle prvotního odhadu je škoda za více než 21 tisíc korun. Tabákové výrobky pocházely z prodejny, kam se pachatel dostal po poničení zámku u vstupních dveří," potvrdila mluvčí policie Martina Korandová.

Případ si v podstatě během chvíle přebrala kriminálka. Ve věci už zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. "V současné chvíli probíhají výslechy a jiné úkony. Kriminalisté také zjišťují, zda toho podezřelý nemá na svědomí více. Již v minulosti byl souzen za majetkovou trestnou činnost," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24