QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Břeh Mže v Plzni opět ožije. Nabídne posezení i kulturní program

19.03.2018 9:54

Břeh řeky Mže v Plzni v letošním roce oživí festival Náplavka k světu. Návštěvníci se mohou těšit na občerstvení, posezení na lehátkách i tradiční lodičky.

180316_Naplavka_1

Kulturní festival Náplavka k světu probíhá v Plzni už několik let. V letošním roce se organizátoři zaměřili na břeh řeky Mže na Roudné. Také letos bude připravený bohatý program. Akce se koná jako každoročně za podpory města Plzně.

Letošní ročník festivalu odstartuje 25. května v rámci Pecha Kucha Night na levém břehu Mže a potrvá až do 30. června. "Kromě zpřístupnění břehu pomocí paletových schodů a jeho úpravy k relaxaci a rozjímání se návštěvníci můžou také těšit na drobné občerstvení u baru s příjemným posezením pod slunečníky a na tradiční půjčovnu lodiček," říká Adriana Jarošová z plzeňského magistrátu.

Koncepce letošního ročníku poběží podle předem daného schématu. Například středeční večery budou patřit programu v podání vysokoškoláků. Návštěvníci se mohou těšit na stand-up comedy a DJ’s. Ve čtvrtek odpoledne a večer budou připravené tančírny pod širým nebem pod taktovkou plzeňských tanečních skupin a v pátek večer ožije břeh vystoupeními plzeňských kapel.

Sobota bude ve znamení jógy, odpočinku, nejrůznějších degustací a menších hudebních produkcí. Ostatní dny týdnu budou patřit různorodému programu.

FOTO: www.ksvetu.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24