QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

„Budu i nadále používat selský rozum,“ říká předseda ANO v tachovském regionu

12.01.2017 14:05

 

Jiří Dufka obhájil post předsedy oblastní organizace ANO na Tachovsku. Zvolen byl jednohlasně na oblastním sněmu, který se konal 7. ledna v Chodové Plané.

_MG_2039
_MG_2039_MG_2043_MG_2044_MG_2048

Právě volba vedení organizace na další dva roky byla hlavním bodem sněmovního programu. Do funkce místopředsedů byli zvoleni Martin Záhoř ze Stříbra a Jaroslav Dvořák z Tachova. Na sněmu se také hodnotila práce za uplynulé dva roky a nezapomnělo se ani na vítězství hnutí ANO v podzimních krajských volbách.

Také v letošním roce chtějí členové přesvědčit voliče, že hnutí ANO 2011 opravdu přináší nová a pragmatická řešení pro život obyvatel naší země. „Budeme usilovat o ještě lepší procentuální výsledek, než byl v krajských volbách,“ říká Jiří Dufka, který všem poděkoval za projevenou důvěru a slíbil, že i nadále zůstane stejný.

„Budu stále používat selský rozum a dál pracovat na tom, aby Tachovsko šlo dopředu,“ říká staronový předseda. Závěrem se všichni se shodli, že odváděná práce má smysl a prioritou pro letošní rok je podpora kandidátů hnutí ANO 2011 v Plzeňském kraji pro parlamentní volby ČR.

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24