QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bunda s šedesáti tisíci! Zloděj se v baru pořádně napakoval - FOTKY

28.04.2017 7:01

Policie šetří krádež v jednom z plzeňských barů, při které si zloděj přišel na víc jak 60 tisíc! Kamera zachytila podezřelého, po kterém policie nyní pátrá.

Ke krádeži pánské kožené bundy došlo v jednom z plzeňských barů 9. dubna zhruba před druhou hodinou ráno. A zloděj tentokrát skutečně trefil "do černého". V bundě byl totiž doslova balík peněz.

"Neznámý pachatel odcizil volně odloženou koženou bundu, která obsahovala mobilní telefon, peněženku s doklady a finanční hotovostí ve výši 63 tisíc korun," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

V současné době už mají policisté k dipsozici kamerové záběry z baru, na kterých je zachycený podezřelý muž. "Mělo by se jednat o muže ve věku do 30 let, štíhlé postavy a světlé pleti. Na sobě měl oblečenou tmavou bundu s kapucí, tmavé triko s nezjištěným bílým symbolem na prsou a modré jeansové kalhoty. Na hlavě měl světlou čepici s kšiltem a na nohou obuty tmavé boty se světlými prvky v okolí podešve a boku," dodává policejní mluvčí.

Policie shání svědky, kteří by pomohli s případem. Pokud by někdo poznal muže na snímcích, může volat rovnou linku 158 nebo sdělit informace na jakékoliv policejní služebně.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24