QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Byt v Klatovech se přeměnil ve varnu pervitinu. "Kuchaře" policie dopadla

19.04.2018 11:03

Policie odhalila další výrobnu drog. Tentokrát se jednalo o varnu pervitinu v Klatovech. Při domovní prohlídce se našlo technické vybavení i chemikálie.

6

Policisté mají na kontě další úspěch v boji s drogovou kriminalitou v rámci Plzeňského kraje. Tentokrát slaví policisté v Klatovech. Podařilo se jim odhalit varnu pervitinu, ve kterou se proměnil jeden z bytů.

V současné době policisté celou záležitost dál prověřují. "Na základě příkazu soudu policisté provedli domovní prohlídku v bytě, nacházejícím se v Klatovech. Uvedený byt užívá žena a muž, kteří byli zajištěni, převezeni na  oddělení a po provedení úkonů propuštěni," potvrdila mluvčí policie Dana Ladmanová.

Momentálně se navíc čeká na výsledky expertíz. "Zajištěné prekurzory, léky, chemické přípravky a bílá krystalická látka budou podrobeny odbornému zkoumání," dodává policejní mluvčí.

Policie už nicméně v celé věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24