QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Carsharing Karkulka má další vylepšení! Dostupný už je i na iOS

08.11.2018 9:57

Projekt sdílení aut plzeňských dopravních podniků se dočkal vylepšení, na které řada uživatelů netrpělivě čekala. Po zhruba dvou měsících od spuštění má aplikaci i pro telefony Apple.

foto-qap-cz (6)

Carsharing Karkulka, který doprvní podniky v Plzni rozjely před zhruba dvěma měsíci, slaví úspěch. Po padesáti dnech provozu se udělalo první vyhodnocení. Projekt už vyzkoušelo na 250 zájemců a obliba stoupá dál.

Od začátku projektu se jeho tvůrci potýkali s problémem aplikace pro telefony Apple, která nefungovala. Teď se ale konečně podařilo komplikace vyřešit.

"Od dnešního dne je aplikace plzeňského carsharingu Karkulka dostupná i pro telefony značky Apple, její stažení je možné zdarma na AppStore," informovaly dopravní podniky.

Využívání Karkulek je velmi snadné, stačí krátká registrace v systému, platný řidičský průkaz a bankovní karta s povolenou internetovou platbou. Celý proces probíhá samoobslužně. Lidé se sami zaregistrují, zarezervují si auto, klíčky najdou ve voze, který si odemknou mobilní aplikací nebo Plzeňskou kartou. A úprávě mobilní aplikace byla ještě před pár dny dostupná jen pro systém Android.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24