Čelní střet aut si vyžádal zranění. Řidič byl pod vlivem alkoholu - FOTKY

25.11.2015 13:28

Další nehoda, u které sehrál roli alkohol, bohužel skončila tentokrát i se zraněním. To navíc utrpěl řidič, jehož auto naboural viník nehody pod vlivem alkoholu.

FOTO_PČR (1)
FOTO_PČR (1)FOTO_PČR (2)FOTO_PČR (3)FOTO_PČR (4)

Nejen počasí a kluzké silnice, ale i alkohol sehrál svoji roli při nehodě, kterou šetří policisté na Domažlicku. Řidič pod vlivem alkoholu nejspíš nezvládl řízení a vjel v zatáčce do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem. Policie u řidiče naměřila skoro promile.

K nehodě došlo na silnici druhé třídy mezi obcemi Radonice a Hradiště. "Sedmapadesátiletý řidič osobního vozidla tovární značky Volkswagen Sharan jedoucí ve směru jízdy od obce Radonice směrem na Hradiště při průjezdu ostré přehledné levotočivé zatáčky vjel do protisměru, kde čelně srazil s protijedoucím osobním automobilem tovární značky Škoda Octavia, který ve směru od obce Hradiště směrem na obec Radonice řídil čtyřiatřicetiletý muž. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče osobního automobilu Škoda," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová. 

Policisté s řidiči samozřejmě na místě provedli dechové zkoušky. Zatímco u zraněného řidiče byly testy negativní, starší z mužů nadýchal skoro jedno promile. "Následně se v lékařském zařízení podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Policisté mu zakázali další jízdu a zadrželi řidičský průkaz. Škoda na vozidle Volkswagen byla vyčíslena na 30 tisíc korun, na vozidle Škoda vznikla škoda ve výši 80 tisíc korun," dodává policejní mluvčí.

Dopravní nehodu policisté dál vyšetřují.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24