QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Cesta z Plzně na Domažlice? Řidiči musí počítat s kolonami - VIDEO

22.05.2018 10:29

Rekonstrukce na hlavním průtahu Stodem na jižním Plzeňsku pořádně komplikuje život řidičům na trase Plzeň - Domažlice. Podívejte se na aktuální VIDEO!

stod kolony video

Přesně před týdnem začala naplno rekonstrukce hlavního tahu ve Stodu na Plzeňsku. Omezení, která vypukla se vším všudy, okamžitě způsobila na hlavním silničním tahu I/26 ve městě doslova kolaps.

Situace se bohužel nelepší a vypadá to, že se zdržením by řidiči prostě měli počítat. V úterý ráno byla situace ovšem extrémní,  kolona aut stála už před Chotěšovem směrem od Plzně. Ačkoliv řidiči nadávají a trpí v zácpě, podle ŘSD se délka stavby podařila stáhnout skutečně na co nejkratší časové období. Hotovo by mělo být za půl roku. S čekáním, i když ne tak mimořádným jako v úterý ráno, by měli řidiči počítat prakticky neustále.

Opravy se týkají hlavního tahu I/26 ve Stodu v úseku v délce zhruba 300 metrů od budovy České spořitelny k přemostění řeky Radbuzy ve směru na Domažlice. V rámci stavby dojde kromě dalších stavebních úprav a rekonstrukcí také na výstavbu okružní křižovatky v místech napojení hlavního průtahu Stodem s ulici Štříbrská. Součástí stavby jsou také práce na inženýrských sítích.

 

 

VIDEO: čtenářka QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24