QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Charitativní turnaj ve Zruči pomůže dětem s autismem! Pojďte pomoct!

03.06.2017 17:04

Sportovní areál ve Zruči u Plzně bude hostit charitativní fotbalový trunaj pro sdružení ProCit, který pořádá společnost High Security. Dorazí i legendární Antonín Panenka!

PA112783

Sportovní areál ve Zruči u Plzně se 18. června stane dějištěm velkých fotbalových mačů. Společnost High Security chystá charitativní turnaj pro občanské sdružení ProCit.

Ve fotbalovém klání se proti sobě postaví tým pořádající společnosti a řada dalších zajímavých kádrů. Chybět nebude ani známý host, kterým nebude nikdo jiný než legendární Antonín Panenka. Právě on se postará i o předání cen vítězům turnaje.

V průběhu celého sportovního dne, který bude probíhat od 9 do 15 hodin, bude připravený i doprovodný program. Na své si přijdou také milovníci aut. Pokochat se budou moct expozicí vozů společnosti Autobond. Připravené budou i soutěže pro děti a malování na obličej, to vše pod patronací McDonald´s Rondel. Úderem 14. hodiny navíc dojde na hudební vystoupení, o které se postará kapela Batalion.

Občanské sdružení ProCit,z.s. podporuje rodiny s dětmi s poruchou autistického spektra na území Plzeňského kraje.  Je registrovaným poskytovatelem sociálně aktivizačních služeb, pořádá kurzy plavání a cvičení ve spolupráci s Pedagogickou fakultou Západočeské univerzity v Plzni a Plaveckým klubem Slávia VŠ Plzeň, realizuje kurzy nácviků sociálních dovedností a logopedický kroužek.

Jako akreditovaná organizace pořádá pro pedagogy a pedagogické pracovníky kurzy, semináře a besedy. Z výtěžku veřejné sbírky zajišťuje pro celé rodiny vzdělávací a sportovně-relaxační víkendové a týdenní pobyty.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24