Chtěli se zabydlet v ruině na Jateční! Při vloupání je načapali strážníci - FOTKY

06.08.2018 13:57

Skupinka čtyř lidí se chtěla usídlit ve vybydleném bytě v nechvalně proslulém domě v Plzni na Jateční. Při vloupání je načapala hlídka strážníků!

DSCN6443
DSCN6443DSCN6453DSCN6455

Podezřelé skupinky si všimla hlídka strážníků z Bor, která v neděli večer projížděla Jateční ulicí. Strážníci okamžitě zamířili k jednomu z bytů v domě, ve kterém se chtěla parta usídlit.

"Pozornosti hlídky neušla partička čtyř osob, která se dobývala do jednoho z bytů tamního domu. V okamžiku, kdy se hlídka dostala vozem před vchod, byli už všichni uvnitř bytu. Na její výzvu, aby vyšli ven, tak učinili.  Strážníci tři muže a jednu ženu zajistili, a to i s nářadím," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Celou věcí se nakonec bude zabývat policie. "Osmatřicetiletý muž, který byl s ostatními zadržen, se na místě zmínil, že předmětný byt byl v minulosti údajně obýván jeho příbuznými. A on ho chtěl teď obývat, jelikož neměl ale klíče, dostal se do bytu tak, že poškodil vchodové dveře za použití nářadí," pokračuje mluvčí strážníků. Případem se dál zabývají státní policisté.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24