QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

"Chytré“ permanentky jsou vyprodané, hlásí Viktorka!

05.06.2018 19:39

Permanentní vstupenky na nadcházející fotbalovou ligovou sezonu si už pořídilo přes 7 tisíc fanoušků. Takzvaná "chytrá karta“ nabízí celou řadu funkcí.

extra_00000

V nadcházející ligové sezoně se budou hrát domácí zápasy fotbalistů Viktorie Plzeň opět před zaplněnými ochozy. K dnešku jsou "chytré karty“ vyprodané. Koupilo si je 7 tisíc příznivců plzeňského klubu.

"Dnešním dnem ukončujeme volný prodej. Celkový počet prodaných permanentek je prakticky totožný s číslem z minulé sezony a jsme za něj velmi rádi,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Poslední místa zmizela během dneška a nyní je vyprodáno,“ dodává.

"Je skvělé, že se naši fanoušci těší na novou sezonu a opět budou chodit v hojném počtu. Nám brzy začne příprava a za celý tým slibuji, že se nachystáme co nejlépe, abychom dělali viktoriánům radost hned od prvního ostrého zápasu,“ sděluje kapitán Roman Hubník. který si užívá poslední týden dovolené.

Nová sezona začne viktoriánům  příští týden, kdy je čeká první trénink pod vedením Pavla Vrby. Ve druhé polovině července pak vstoupí Viktoria do nového ročníku nejvyšší soutěže a v září na ni čeká nejprestižnější klubová soutěž starého kontinentu – UEFA Champions League. Již teď je jisté, že nás čeká spousta krásných a dramatických zápasů před zaplněnou Doosan Arenou.

Poprvé v historii měli viktoriáni možnost vybírat ze dvou typů permanentek. Vzhledem ke změně herního systému ligy byla na výběr varianta STANDARD obsahující základní část, či varianta EXTRA zahrnující i květnovou nadstavbu. „Přes pětasedmdesát procent kupujících volilo variantu EXTRA, a mají tedy své místo jisté na všech domácích zápasech Viktorie v nadcházející sezoně,“ uvádí mluvčí klubu. Celkově si své místo v Doosan Areně obnovilo 92 % permanentkářů, více jak 500 si poté celosezónní kartu pořídilo úplně poprvé ve volném prodeji.

S permanentkou budou moci fanoušci platit například jednorázové jízdné v městské hromadné dopravě, v parkovacích domech, nakupovat v klubové prodejně nebo platit za občerstvení ve stáncích na stadionu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24