QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Cizinec napadl Vietnamku na tržnici! Trhovci ho zbili tyčí

14.05.2018 13:51

Krádež brýlí na tržnici na Folmavě skončila bitkou. Cizinec nejprve ukradl brýle a napadl jednu z prodavaček, skupina trhovců se na něj pak doslova vrhla a seřezala ho tyčí.

2

Drama se odehrálo na tržnici na Folmavě na Domažlicku. Případem se dál zabývá policie, zasahovat musela na místě také záchranka.

"Mladý cizinec na tržnici v obci Horní Folmava v prodejním stánku ukradl sluneční brýle. Schoval je pod tričko a chtěl opustit stánek. Byl však přistižen prodavačkou, která po něm požadovala, aby brýle vrátil. Zloděj jí však místo brýlí dal pěstí do břicha a do obličeje. Pak ze stánku se svými dvěma kamarády odešel. V prostoru tržnice pak byli tito mladíci dostiženi skupinou dosud neustanovených trhovců a fyzicky napadeni," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Zloděj si nejspíš podobné chování pro příště rozmyslí. Vietnamci se na něj totiž dokonce vyzbrojili a 20letý mladík tak schytal i ránu tyčí do hlavy. Napadená prodavačka skončila v nemocnici v Domažlicích, cizince předávala záchranka kolegům do Německa.

Incident dál policie šetří a zabývat se tím budou i jejich kolegové v Německu. "Domažličtí policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, ze kterého je podezřelý dvacetiletý cizinec, a ze spáchání trestného činu výtržnictví, ze kterého je podezřelý rovněž on a také dosud neustanovená skupinka trhovců," uzavírá policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24