Cyklista se měl vloupat do auta v Purkyňově ulici, policie shání svědky - VIDEA

18.06.2018 14:58

Plzeňští policisté šetří vloupání do osobního auta v Purkyňově ulici. Zloděj přijel na kole a nakonec způsobil škody za zhruba 20 tisíc. Policie zveřejnila VIDEO muže přímo při činu!

K vloupání do auta došlo v Plzni o posledním květnovém víkendu. V sobotu 26. května se zatím neznámý pachatel vloupal do zaparkovaného vozidla značky Mini Cooper kolem 7. hodiny ráno.

"Majitelce svým jednáním způsobil škodu téměř 20 000 korun. Policistům se v rámci šetření této události podařilo získat videozáznamy, na kterých je pachatel zachycen," potvrdila mluvčí policie Hana Rubášová.

Policie nyní shání svědky, kteří by muže poznali. "Jedná se o muže ve věku okolo 30 let, štíhlé postavy, světlé pleti. Muž byl v době činu oblečen do tyrkysového trika s dlouhým rukávem, tmavých kraťasů, tmavých bot s bílou podrážkou, na hlavě měl světlou čepici s kšiltem a přes rameno černou tašku. Pachatel přijel na horském kole po cyklistické stezce z ulice U Trati ve směru od Klatovské třídy, poté projel Myší dírou do ulice Purkyňova v Plzni. Stejnou cestou se vydal i s odcizenými věcmi zpět," doplňuje policejní mluvčí.

Svědci se mohou na policisty obrátit buď na jakékoliv policejní služebně, nebo mohou volat rovnou na linku 158.

 

 

 

VIDEO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24