Děti narozené v zimě půjdou do Bayern Parku zadarmo

19.04.2018 13:37

Narodilo se vaše dítě v zimě? Pak si nenechte ujít speciální akci Zimní narozeniny v Bayern parku v Bavorsku. 28. dubna mají děti narozené v zimě vstup zadarmo. Čtěte podrobnosti.

Bayern Park foto QAP_CZ (15)
bayern-park_eroeffnung_wasserspielwelt_04bayern-park_eroeffnung_wasserspielwelt_03bayern-park_wasserspielwelt_pirateninsel_01bayern-park_wasserspielwelt_pirateninsel_02bayern-park_wasserspielwelt_pirateninsel_03logo eu

Akce Zimní narozeniny v Bayern parku platí pro děti do 13 let narozené od 16. října do 23. března, a to v sobotu 28. dubna. U pokladny je nutné předložit průkaz, z kterého je patrný datum narození dítěte.

Bayern park je největší zábavní park v Bavorsku, stále více láká návštěvníky i z Čech. Park najdete u Dingolfingu. „Od tohoto města ležíme zhruba 15 minut. Dingolfing je významné město i díky BMW,“ vysvětluje Walter Kagerbauer a dodává: „Bayern Park má 400 000 m2, v sezóně pro nás pracuje 200 zaměstnanců, 50 zaměstnanců máme stálých.“

bayern-park-wildwasserbahn-001Bayern Park se rozrostl z malého statku, dříve to vlastně bývala malá zoologická zahrada. Už to bude téměř 40 let, kdy zde vznikla zvířecí obora. Ale zvířátka tu najdete i dnes. Neposední makaci magoti, kterým zde říkají berberské opičky, se prohánějí po velkém výběhu s prolézačkami kousek od bobové dráhy. Během velkolepé show uvidíte sokolnické umění.

Největšími lákadly jsou ale atrakce včetně jedné z největších horských drah v Evropě. Hodně oblíbená je jízda na raftu na divoké řece. „Tuto atrakci u nás máme od roku 2007, díky ní nám stoupla návštěvnost o 30 procent,“ vysvětluje Walter Kagerbauer.

Každoročně přibývají v Bayern Parku nové atrakce. Od roku 2010 se při nepřízni počasí můžete schovat do velké vnitřní herny. Hrad Fellbach nabízí kromě obrovské horolezecké stěny i úžasnou střílnu, kde po sobě děti z ochozů hradu s oblibou střílí pěnové koule.

bp_freischuetz_002

Park je atraktivní i díky horské dráze, která se jmenuje Freischütz  - Čarostřelec. „Patří dodnes mezi největší horské dráhy na celém světě,“ právem se pyšní Walter Kagerbauer. Na horské dráze je jen 50 metrů rovné plochy, ihned potom je člověk vystřelen do adrenalinové zábavy! Za 2,3 sekund z 0 na 80 km/h, čtyři inverze a třikrát hlavou dolů – to je Čarostřelec!

Majitelé do parku stále investují tisíce a tisíce eur. A je to znát. Bayern Park je opravdu skvělou zábavou pro celou rodinu. Nejde o žádný hlučný, ukřičený park. Všechny atrakce kromě bobových drah jsou v ceně vstupného, takže tady nakonec utratíte o hodně méně než třeba na pouti.

Obrovské parkoviště u Bayern Parku je zdarma a v restauracích v parku se dobře najíte za dostupné ceny.

Otevírací dobu a info o cenách najdete i v českém jazyce na stránkách parku - www.bayern-park.de.

logo eu

Pro letošní sezonu přichystal Bayern Park následující novinky:

Stadlgaudi 4D
Celosvětová novinka pro sezónu 2018 v Bayern-Parku: 4D Stadlgaudi – to je interaktivní tématická projížďka, při které návštěvníci projíždí vozem na otáčivé ploše čtyřimi různými scénami. Přitom míří děly na objekty na 4D scéně a sbírají body, které se na konci jízdy sečtou a vyhodnotí se vítěz.

Jízda na traktoru „Bulldogfahrt“
Při jízdě „Bulldogfahrt“ zažijí už i ti nejmenší zvrušující jízdu nostalgickým traktorem. Společně s maminkou a tatínkem se pomalu projedou statkem Franze-Xavera v zábavním parku Bayern-Park.

Dětská dráha s motivy domácích zvířat
Zábava se zvířátky – projeďte se pohodlně krajinou na hřbetu zajíce, veverky a jiných zvířátek.

Pirátská kouzelnická show
Magické překvapení čeká naše návštěvníky při nové pirátské kouzlenické show s kapitánem Černovousem nebo Smutje Svenem. Naši piráti se postarají o to, aby nejen ti nejmenší nevěřili svým očím...

bayern-park_neuheiten_2018_02

foto: QAP.cz, Bayern Park

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24