QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Devatenáctiletý řidič usnul a vylétl s Ibizou ze silnice - FOTKY

25.07.2017 9:32

Řidič podle svého vyjádření usnul, vylétl s autem mimo silnici, narazil do sloupu telefonního vedení a pak se s vozidlem převrátil přes střechu. Další řidička havarovala u Babylonu, auto skončilo také na střeše.

nehoda
nehodanehoda1nehoda2nehoda3nehoda babylon

K haváii došlo v pondělí 24. července v 06:45 hodin ráno na silnici II. třídy č. 200 mezi obcemi Mířkov a Horšov na Domažlicku. 

"Devatenáctiletý řidič osobního vozidla Seat Ibiza se při jízdě plně nevěnoval řízení, když podle svého vyjádření usnul. S vozidlem přejel do protisměru a vlevo mimo komunikaci, kde narazil do sloupu telefonního vedení. Poté se s vozidlem převrátil přes střechu a havaroval na přilehlé louce,"uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidič trpěl zranění, vyprostit z vozu ho museli hasiči, převezen byl do plzeňské nemocnice. Dechová zkouška u řidiče byla negativní. "Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích," říká dále tisková mluvčí Dagmar Brožová.

Na střeše skončila v pondělí na Domažlicku i Škoda Fabia. Mezi Babylonem a Březím havarovala čtyřicetiletá řidička."Řidička nepřizpůsobila rychlost jízdy a po projetí levotočivé zatáčky dostala na mokrém povrchu vozovky s vozidlem smyk. Vjela za pravou krajnici do silničního příkopu, kde s vozidlem havarovala na střeše,"popsala mluvčí Dagmar Brožová. Řidička byla převezena do nemocnice v Domažlicích.

nehoda babylon

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24