QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Divadlo J. K. Tyla chystá další americký muzikál! Vyhlašuje konkurz

06.06.2017 7:58

Jednou z premiér DJKT příští sezóny bude známý muzikál "Chyť mě, jestli na to máš". Už v červnu se rozeběhne konkurz do pěvecko-taneční a taneční company. Chcete to zkusit?

Otevření Nového divadla_QAP_foto (12)

Připravovaný muzikál "Chyť mě, jestli na to máš (Catch Me If You Can)" bude mít premiéru už v závěru letošního roku. Přípravy ale startují už nyní a divadlo tak vyhlašuje konkurz. Zájem má o muže i ženy va věku 18 až 35 let. 

"Hledáme pěvecky a pohybově nadané ženy a muže ve věku 18–35 let, vyšší vzrůst je výhodou. Zájemci si připraví libovolnou muzikálovou píseň zpívanou v češtině, s sebou přinesou hudební základ či noty a taneční úbor na choreografickou část," informovalo Divadlo J. K. Tyla.

Konkurz proběhne v neděli 18. června a v pondělí 19. června v budově Nového divadla. Zájemci se ovšem musí přihlásit s předstihem. "V případě zájmu zašlete do 16. června své CV a vámi preferovaný den konkurzu na email: lucie.wotavova@djkt.eu," upozorňuje divadlo.

Premiéra muzikálu "Chyť mě, jestli na to máš" v režii Lumíra Olšovského a choreografii Denisy Kubášové se uskuteční 2. prosince letošního roku na Nové scéně. Zkoušky odstartují v říjnu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24