QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dívka roku okouzlila! Semifinále bylo ve stylu Noemovy archy - FOTKY

25.05.2016 8:19

Soutěž krásy Dívka roku má za sebou semifinále Čech. To se odehrálo v Plzni a letos bylo ve stylu Noemovy archy. Která děvčata zaujala porotu nejvíc? Přinásíme podrobnosti.

2
2Divka_roku_22.5.2016_-_1._cast_171Divka_roku_22.5.2016_-_2._cast_017Divka_roku_22.5.2016_-_2._cast_128Divka_roku_22.5.2016_-_2._cast_3771Divka_roku_22.5.2016_-_2._cast_463

Dívka roku v Plzni letos slavila jubilejní dvacátý ročník. Semifinále, do kterého se probojovala dvanáctka slečen, se odehrálo v multufinkčním centru Lion v Černicích. Velkolepá show byla letos na téma Noemova archa.

Soutěž Dívka roku je určená pro dívky ve věku 13 až 15 let a má již letitou tradici a prestiž. Řada z účastnic uplynulých ročníků se skutečně v showbyznysu uplatnila.

Semifinále probíhá v Plzni každý rok v určitém stylu. Letos padla volba na Noemovu archu. Dvanáctka soutěžících slečen se nejprve představila v tanečním intru v choreografii Petra Čejky. Následovaly čtyři tradiční disciplíny: rozhovor s moderátorem, volná disciplína, módní přehlídka v šatech z ateliéru Kirké a pohybová disciplína, letos pojmenovaná jako "predator race“. Celou akcí provázela moderátorka Lucie Křížková, též patronka a tvář soutěže. Na pódiu pak vystoupil třeba zpěvák Miro Šmajda, zpěvačka Eva Urbanová nebo taneční skupina Afresh Dance Community.

"Odborná porota, ve které usedli významní hosté z politického i kulturního života, nakonec jako vítězku zvolila Martinu Urbanovou z Prahy. Druhé místo obsadila Jesika Nicola Holasová ze Slaného a třetí se umístila Viktorie Kupcová z Hradce Králové. Do celostátního finále s vítěznou trojicí postupuje také Nela Vohradská, Kateřina Mullerová a Anna Hrubá," shrnuje výsledky za organizátory Michal Křížek.

Na úplný závěr pak došlo na předání výtěžku přes 20 tisíc nemocnému Štěpánkovi, který byl vybrán spolkem Dobrý skutek.

Bohatou fotogalerii z celé soutěže i jejích příprav najdete zde.

FOTO: Milan Svoboda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24