QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do muzikálu Kočky se naposledy vrací Helena Vondráčková

12.09.2017 11:51

Nedávné hostování Heleny Vondráčkové v muzikálu Kočky DJKT vyvolalo velký ohlas. Populární zpěvačka se tak na jeviště plzeňského divadla vrátí, tentokrát ale naposledy.

Vedení muzikálového souboru DJKT chce v obsazování rolí sázet zejména na své vlastní umělce, hostování známých osobností se nicméně sem tam nebrání. Velmi dobrou volbou se ukázalo účinkování Heleny Vondráčkové v muzikálu Kočky v minulé sezóně. Pro velký ohlas se tak do Plzně vrací.

"Na Nové scéně DJKT se objeví podruhé a naposledy pouze v sobotu 7. října ve 14 a 19 hodin. Vondráčková se plzeňskému publiku představí v roli kočky Grizabelly a kromě jiného zazpívá i největší hit muzikálu ´Vzpomínky´," informovalo Divadlo J. K. Tyla.

Milovníci legendárního muzikálu by si nicméně měli pospíšit i v případě, že se nechystají zrovna na účinkování populární české zpěvačky. Do konce roku je totiž naplánováno už jen několik posledních repríz, v prosinci pak proběhne jejich derniéra. Vstupenky jsou stále k dispozici, zajistit si je můžete i online.

FOTO: DJKT

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24