QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do Plzně dorazí vánoční kamion! Čeká Rokycanskou zase kolaps?

05.12.2016 7:57

Do Plzně po roce opět dorazí vánoční kamion Coca-Cola. Také letos zastaví u obchodního centra na Rokycanské. Vloni to způsobilo kolaps. Podívejte se, jak to vypadalo!

Kolaps Rokycanská (19)
Kolaps Rokycanská (6)Kolaps Rokycanská (16)Kolaps Rokycanská (7)Kolaps Rokycanská (8)Kolaps Rokycanská (14)Kolaps Rokycanská (10)Kolaps Rokycanská (11)Kolaps Rokycanská (12)Kolaps Rokycanská (13)Kolaps Rokycanská (2)Kolaps Rokycanská (19)Kolaps Rokycanská (3)Kolaps Rokycanská (18)Kolaps Rokycanská (20)Kolaps Rokycanská (21)Kolaps Rokycanská (22)Kolaps Rokycanská (4)Kolaps Rokycanská (5)Kolaps Rokycanská (23)Kolaps Rokycanská (1)Kolaps Rokycanská (17)

Vánoční kamion Coca-Cola objíždí region každý rok. Také letos dorazí do Plzně, a to s několikadenním předstihem. V loňském roce to způsobilo na Rokycanské skutečný kolaps a dlouhé kolony. 

Vloni dorazil obří červený kamion 15. prosince. Jako tradičně nalákal skutečně davy lidí, zejména rodin s malými dětmi. Zároveň ale spustil opravdové "peklo" na Rokycanské. Kolony se táhly v podstat ně celém příjezdu do Plzně od Prahy, ale i na dalších hlavních tazích na Doubravce. Na místo musela dokonce vyrazit dopravní policie, aby provoz na několika místech řídila. Podrobnosti najdete v článku zde.

V letošním roce přijede kamion v pondělí 5. prosince a opět na parkoviště před supermarket Albert na Rokycanské. Program bude na místě probíhat už od 16 hodin, kamion by měl přijet kolem 16:30. Řidiči, kteří se nemohou vyhnout Rokycanské třídě, by se tak měli připravit na komplikace. Na rekonstruované mosty na Letné se sice v minulém týdnu vrátil provoz, nicméně průjezdný je vždy jen jeden jízdní pruh.

FOTO: Pavel Němeček - 15. prosince 2015

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24