Do Plzně míří Andor Šándor, přednáška je vyprodaná

21.02.2017 9:38     21.02.2017 15:31

Nejspíš nejuznávanější expert na bezpečnost v republice bude už v úterý přednášet v hotelu Primavera v Plzni. V úterý zmizely poslední lístky!

2016-11-05_Šandor-brno-slide_bez_textu

Gen. Ing. Andor Šándor, bývalý náčelník Vojenské zpravodajské služby ČR (v záloze), přijíždí do západočeské metropole na pozvání společnosti High Security s.r.o., přednáška s názvem "Čeká nás skutečně pohroma?" proběhne od 17:30 v hotelu Primavera na Nepomucké třídě.

Andor Šándor, v současné době působí jako soukromý poradce v oblasti bezpečnosti, na přednášce představí i svoji novou knihu s názvem „Čeká nás pohroma?“ s podtitulem „Životní příběh generála tajné služby“. Kniha je plná vzpomínek, příběhů i komentářů.

Přednášku organizuje plzeňská společnost zaměřující se na bezpečnost High Security s.r.o. „Napadlo nás, že by bylo užitečné a rozhodně příjemné uspořádat tuto přednášku. Andor Šándor patří bezesporu k největším expertům na bezpečnost v zemi. I jeho nová kniha stojí za přečtení,“ říká majitel firmy Martin Kotýk.

V úterý odpoledne organizátoři oficiálně potvrdili, že sál hotelu je na přednášku úplně vyprodaný. Přidat se muselo dokonce dvacet míst. Kdo si nestihl zajistit vstupenky předem, má nyní už smůlu.

Reportáž z přednášky si ale nenechte ujít na QAP.CZ!

FOTO: High Security s.r.o.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24