QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dodávku na Roudné pohltily plameny, zasahovaly dvě jednotky hasičů - FOTO

22.05.2018 12:08

Požár dodávky, od které se oheň rozšířil i na další auto, zaměstnal hasiče v Plzni na Roudné. S plameny bojovaly hned dvě jednotky hasičů a měly plné ruce práce.

21_05_2018 požár 2dodávky na Roudné

Požár dodávky zaměstnal dvě jednotky hasičů v Plzni na Roudné v pondělí, od hořícího auta chytla další dodávka. Na místo vyslalo operační středisko dvě jednotky hasičů.

Hasiči vyjížděli k hotelu U Pramenů, kde došlo k požáru dvou dodávek. Dodávka Iveco, která byla zaparková sjela ze svahu, opřela se o strom a začala hořet. Od hořící dodávky začala hořet i dodávka VW Transporter, zaparkovaná vedle.

"Jednotky ze stanic Košutka a Střed zasahovaly u požáru dvou automobilů na Roudné. Dodávka Iveco byla zasažena požárem zcela, na menší dodávku VW se požár přenesl a zasáhl ji částečně. Hasiči použili k likvidaci požáru vysokotlaký proud," popsal mluvčí hasičů Petr Poncar.

Hasiči museli dodávku zajistit proti sjetí ze svahu pomocí lana navijáku a po uhašení obou vozů a přilehlého stromu jí vytáhnout zpět na rovný povrch. Při požáru nedošlo ke zranění osob a podle hasičů byla příčinou technická závada.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24