Dopravní podniky posílí dopravu kvůli fotbalovému utkání

14.03.2018 7:58

Plzeňské dopravní podniky posílí ve čtvrtek večer dopravu na tramvajových linkách na Bory a Košutku. Mimořádně vyjede i autobusový spoj na Vinice.

QAP foto

Fotbalisté Viktorky už ve čtvrtek večer odehrají odvetné utkání s portugalským Sportingem CP. Chystají se na to i dopravní podniky v Plzni, které posílí večerní dopravu.

"Z důvodu konání sportovní akce ve Štruncových sadech a s tím souvisejícím zvýšeným nárokem na přepravu po ukončení akce dojde dne 15. 3. 2018 ve večerních hodinách k posílení dopravy na linkách č. 4 a 41, případně i na lince č. 16," informovaly dopravní podniky.

Mimořádně budou vypravené tramvaje, které posílí provoz na linkách z centra na Bory a Košutku. Odjíždět budou ze zastávky na Anglickém nábřeží. Předpokládaný odjezd je ve 21:05, nicméně může se to změnit podle toho, jak bude duel mezi Viktorkou a Sportingem CP dohrán.

Speciálně také vyjede kloubový autobus ze sadů Pětatřicátníků na Vinice. V tomto případě se odjezd předpokládá ve 21:20. Také tento čas se ale může změnit podle délky utkání a zároveň v návaznosti na posilující spoje tramvají.

V záloze mají dopravní podniky také posílení dopravy trolejbusem číslo 16 na Doubravku a zpět. Záležet to bude na aktuální situaci.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24