QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Druhá polovina týdne přinese ochlazení, v noci může mrznout

12.11.2018 8:54

Podle nové týdenní předpovědi do 19. listopadu nás v tomto týdnu čeká ochlazení. Dorazí ve druhé polovině týdne a v noci by mohly teploty klesnout i pod bod mrazu.

FOTO_QAP_CZ (9)

V pondělí bude většinou zataženo nízkou oblačnosti, jen na horách by mohlo být ojediněle i jasno až polojasno. Teploty budou nejvýš mezi 8 až 12 stupni.

V úterý nás čeká zataženo až oblačno, ráno se místy vyskytnou mlhy. V průběhu dne by místy mohlo být přechodně až polojasno. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 9 až 5 stupňů. Nejvyšší denní vystoupí mezi 9 až 13 stupňů.

Středa bude ve znamení polojasné až skoro jasné oblohy. Ráno a dopoledne bude ale místy mlhavo nebo zataženo nízkou oblačností. V noci naměříme 5 až 1 stupeň, přes den 8 až 12.

Čtvrtek i pátek bude opět zatažený nízkou oblačností. Někde by se ale přece jen měla objevit i polojasná obloha. V noci spadnou teploty mezi 5 až 1 stupeň, při zmenšené oblačnosti až k -1 stupni. Odpoledneí teploty se dostanou jen mezi 4 až 8 stupňů.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "V sobotu zataženo nízkou oblačností nebo mlhy. Na horách a místy i v nižších polohách převážně jasno. V dalších dnech polojasno až oblačno, ojediněle přeháňky, v závěru období na horách sněhové. Nejnižší noční teploty 4 až -1 °C, při zmenšené oblačnosti až -3 °C. Nejvyšší denní teploty 3 až 8 °C, zpočátku při zmenšené oblačnosti kolem 10 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24