Dům v rekonstrukci na Doubravce přišel o lešení, policie hledá svědky

02.12.2016 10:05

Plzeňští policisté šetří případ krádeže lešení, které zatím neznámí zloději rozmontovali, naložili a odvezli přímo ze stavby v Těšínské ulici. Pomoct by mohly jakékoliv informace!

Dělní se zřítil z lešení_QAP_foto (4)

Poměrně netradiční případ krádeže zaměstnává policisty už od začátku listopadu. Zatím se jim ale stále nepodařilo na zlodějě přijít a obrací se tak s žádostí o pomoc na veřejnost.

"Policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele či skupiny pachatelů, kteří se v blíže nezjištěné době ode dne 30. října do 2. listopadu tohoto roku odcizením stavebního lešení dopustili přečinu krádež. Ke skutku došlo na volně přístupném prostranství před bytovým domem číslo 5 na ulici Těšínská na Doubravce," říká ke krádeži mluvčí policie Hana Štefflová. 

Policistům by v současné době pomohly i informace, které například nebudou úplné, ale mohou alespoň naznačit, jak se lešení ze stavby dostalo. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří se v předmětné době pohybovali v okolí místa činu a všimli si podezřelého chování jakékoli osoby, byli například svědkem nakládky a odvozu lešení, byť nejsou schopni pachatele identifikovat nebo popsat, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24