Dvojice ozbrojených mužů přepadla pošťačku v Lobzích! Policie shání svědky

09.11.2018 14:53

Plzeňská kriminálka vyšetřuje loupežné přepadení, ke kterému došlo v pátek ráno v jedné z ulic v Lobzích. V souvislosti s tím pátrá po dvojici mužů a shání svědky.

FOTO_Pavel Němeček (5)

K loupežnému přepadení došlo v pátek ráno v ulici Pod Vrchem v plzeňských Lobzích. Na pošťačku podle všeho zaútočili dva muži. Měli být dokonce ozbrojení.

"Z dosud zjištěných informací vyplývá, že ženu, která v danou dobu doručovala zasilky a písemnosti, přepadli dva muži s dosud nezjištěnou zbraní, kteří z místa utekli neznámo kam. O jakou zbraň se případně mělo jednat je předmětem dalšího prověřování. V současné chvíli na tomto případu intenzivně pracují plzeňští kriminalisté, kteří pátrají po pachatelích, prověřují veškeré zjištěné informace a dále zjišťují bližší okolnosti celého incidentu," potvrdila mluvčí policie Veronika Hokrová.

V souvislosti s přepadením policie shání svědky. "Policisté žádají případné svědky této události, aby se neprodleně dostavili na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo zavolali na tísňovou linku 158 a pomohli s objasněním případu," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24