Exkluzivní předpremiéra Anděla Páně 2 v Plzni! Dorazí Jiří Dvořák

16.11.2016 9:57

V multikině CineStar v Plzni proběhne ve středu exkluzivní předpremiéra pohádky Anděl Páně 2. Diváci se mohou těšit i na filmového Uriáše. Poslední vstupenky jsou ještě k mání!

FOTO_Facebook NP Šumava (7)

Organizátoři Juniorfestu se v letošním roce pro své věrné fanoušky skutečně skoro "přetrhli". Podařilo se jim za vstřícnosti České televize zajistit divákům opravdu exkluzivní lahůdku. A sice předpremiéru dlouho očekávané pohádky Anděl Páně 2 režiséra Jiřího Stracha.

Předpremiéra se uskuteční ve středu 16. listopadu od 18 hodin v multikině CineStar v Olympii v Plzni Černicích. Podle pořadatelů jsou poslední vstupenky stále ještě k mání. Navíc se podařilo domluvit i účast vzácného hosta, kterým bude herec Jiří Dvořák, tedy představitel čerta Uriáše, jedné z hlavních postav. Jiří Dvořák film uvede a divákům bude k dispozici i po skončení projekce.

Anděl Páně 2 bude mít oficiální premiéru až 1. prosince. Dlouhodobě tak byla naplánována kvůli adventnímu času. Samotný příběh nové pohádky se právě v tomto období odehrává. Také pokračování úspěšného prvního dílu se natáčelo na Šumavě. V novém příběhu anděla Petronela a čerta Uriáše opět pošle Pán Bůh na Zem. Tentokrát budou hledat ztracené jablko poznání.

První klapka nového filmu režiséra Jiřího Stracha padla těsně před loňskými Vánoci, na začátku letošního roku se natáčení rozjelo už na plné obrátky. Filmaři se usídlili opět na Šumavě, mimo jiné i u Zhůří u Horské Kvildy. Kromě Ivana Trojana a Jiřího Dvořáka se ve filmu objeví v dalších rolích Gabriela Osvaldová, Pavel Liška, Bolek Polívka, Vojta Dyk nebo například Lucie Bílá.

FOTO: ilustrační - NP Šumava

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24