Fakultní nemocnice spouští chat o první pomoci. Ptejte se!

17.05.2016 6:58

Chat fakultní nemocnice v Plzni "Zdravé úterý" bude tentokrát na téma první pomoci. Odpovídat bude lékař Kliniky anestezie, resuscitace a intenzivní medicíny. Dostupný je také archiv chatů všech témat.

Dispečink ZZSPK o Vánocích_QAP_foto (6)

Fakultní nemocnice v Plzni i v letošním roce pokračuje v projektu "Zdravé úterý". Každý týden tak spouští chat na vybrané téma. Tentokrát se zájemci dozví vše o poskytování první pomoci. Diskutovat bude s tazateli opět odborník v daném oboru. 

"Otázky na téma První pomoc mohou zájemci do online poradny FN Plzeň na www.fnplzen.cz (CHAT) posílat v úterý 17. května 2016 od 10,00 hod., lékař Kliniky anestezie, resuscitace a intenzivní medicíny MUDr. Jan Zatloukal bude odpovídat v naší poradně od 13:00 - 15:00 hodin," informovala mluvčí FN Plzeň Gabriela Levorová.

Chat na stránkách FN Plzeň se v letošním roce již bezmála dvacetkrát a témata byla skutečně nejrůznější. Naposledy se dotazy týkaly porodu, diskuse už se ale rozvinula například i na témata jako chřipka, epilepsie u dětí nebo leukémie. Na stránkách nemocnice navíc zájemci najdou i archiv diskusí, takže ke každému okruhu se mohou vrátit a, i když je diskuse již uzavřená, mohou si jednotlivé rady a odpovědi projít. Archiv chatů od roku 2014 najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24