Fanoušky Viktorky čeká výjezd sezony! Vstupenky do Madridu jdou do prodeje

22.09.2018 8:01

Fotbalová Viktorka se v Lize mistrů postaví slavnému Realu Madrid na jeho hřišti 23. října. Vstupenky do sektoru hostů si mohou fanoušci koupit pouze v Plzni.

QAP_FOTO (4)

S favoritem skupiny Realem Madrid změří plzeňská Viktorka síly na Estadio Santiago Benabéu 23. října od 21 hodin. Pro řadu fanoušků to bude splněný sen. Lístky na zápas půjdou do prodeje v neděli 23. září. Přednostně si je mohou koupit permanentkáři.

Fanoušci už viktoriány doprovázeli do Milána, Barcelony, Manchesteru a Mnichova. Teď je čeká další utkání, které se zapíše do dějin plzeňského fotbalu.

 "Real Madrid je samozřejmě hlavní favorit naší skupiny, největší jméno... Moc se na ten zápas těším. Přeci jen na San Bernabéu si zahrajete možná třeba jen jednou za život,“ vyhlíží říjnové utkání nejlepší ligový hráč minulé sezony Jan Kopic. Souhlasí s ním také slovenský středopolař Roman Procházka: "Těším se opravdu hodně. Je to nejlepší tým, který jsme mohli dostat, bude to splněný sen.“

Vstupenky se budou prodávat za 800 a 1090 korun. Levnější budou do čtvrtého patra stadionu, dražší do třetího patra. Lístky se budou vydávat přímo na jméno. Každý fanoušek, který si ji bude chtít koupit, si s sebou musí přinést doklad totožnosti. V předprodeji pro permanentkáře je navíc nutné, aby si každý s sebou přinesl i permanentní vstupenku.

Předprodej začne v neděli 23. září od 9 hodin na pokladnách za severní věží Doosan Areny. Permanentkáři si lístky do Madridu můžou přednostně pořizovat  do středy 26. září do 17 hodin. Ve čtvrtek v 9 hodin pak odstartuje volný prodej, který musí být ukončen nejpozději 11. října.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24