QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Farmáři opět obsadí náměstí Republiky! K mání budou i borůvky

30.06.2016 13:31

Sobota 2. července bude v Plzni znovu ve znamení famrářských trhů v centru města. Na náměstí se sjedou desítky soukromých prodejců. Přinášíme podrobnosti!

FOTO_QAP_CZ (5)

Plzeňské farmářské trhy mají opět slušně rozjetou sezónu a už o tomto víkendu budou opět lákat na voňavé dobroty. Tradičně budou trhy probíhat od 8 do 12 hodin přímo na náměstí Republiky.

Jak pokročila sezóna, lákají organizátoři opět hlavně na čerstvou zeleninu a oovoce. "V sobotu vám předvedou jak jim narostla zelenina (květák, brokolice, mrkev, jarní cibulka, mladý česnek...), ovoce (jahody, třešně). Na trhu najdete i borůvky! Pokud se vám nechce odnést si z lesa partu klíšťat, ale milujete borůvky, budete si je moci koupit. Po kratší pauze na trhu najdete uzenáře Dvořáka a Zacpala," říká za organizátory Tomáš Popp.

Trhy probíhají každou druhou sobotu, většinou tedy dvakrát do měsíce. V červenci si ovšem milovníci farmářských produktů přijdou na své, trhy proběhnou hned třikrát. Další se chystají na 16. července a další pak na 30. července.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24