QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Farmářské trhy se stěhují do pivovaru! Budou každý týden?

29.09.2017 7:58

Plzeňské farmářské trhy se tentokrát stěhují výjimečně na nádvoří Plzeňského Prazdroje. Organizátoři navíc chtějí otestovat, jestli by ji fanoušci chtěli každý týden...

FOTO_QAP_CZ (1)

Farmářské trhy, které se už několik let konají na náměstí Republiky, se o tomto víkendu mimořádně stěhují do Plzeňského Prazdroje. Pro skalní fanoušky se rýsuje poměrně slušná možnost, že v příštím roce by se mohly konat trhy každý víkend.

"Tentokrát se uvidíme na nádvoří Plzeňského Prazdroje. Bude všechno - uzeniny, maso, sýry, zelenina, ovoce, pečivo, marmošky, paštiky... Budete mít možnost vařit s kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR Janem Horkým. Plzeňský Prazdroj pro vás nachystal Školu čepování. Bude to parádní trh. Začíná se klasicky v 8 a končí ve 12 hodin. Těšíme se na vás," vzkazují organizátoři.

Pořadatelé už navíc plánují novou sezónu pro rok 2018. Ve hře je dokonce varianta, že by se trhy mohly konat každý týden. Zatím probíhaly celou dobu svého konání vždy o víkendu jednou za dva týdny. "Uvažujeme o tom, že bychom v roce 2018 pořádali Plzeňské farmářské trhy každou sobotu samozřejmě na náměstí Republiky. Rozhodneme se na konci října. Dost nám napoví, jak budou navštívené trhy v Plzeňském Prazdroji a pak zase na náměstí," informují pořadatelé.

Milovníci farmářských produktů si totiž v příštích týdnech opravdu užijí. Proběhnou hned třikrát za sebou. Kromě tohoto víkendu, budou i příští víkend na náměstí a 14. října se opět usídlí na nádvoří pivovaru.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24