Farmářské trhy se stěhují do pivovaru! Chybět nebude ani ohniště

12.10.2017 7:58

Nádvoří Plzeňského Prazdroje bude opět patřit farmářským trhům a tentokrát slibují organizátoři nejen širokou nabídku sortimentu, ale také nějaká ta překvapení...

FOTO_QAP_CZ (1)

V pořadí již osmnácté letošní Plzeňské farmářské trhy se odehrají v sobotu 14. října opět na nádvoří Plzeňského Prazdroje. Oblíbená lokalita, kam vždy dorazí tisíce návštěvníků, přinese také tentokrát mimořádnou atmosféru i nabídku.

"Bude bohatší sortiment než na konci září," slibují organizátoři s tím, že chybět nebude spousta zeleniny, pečiva, uzenin, sýrů nebo například bylinek. 

K dostání budou také domácí marmelády, houby, mošty nebo například také burčák. Pro tentokrát si navíc pořadatelé připravili novinku v podobě velkého ohniště, které bude všem plně k dispozici. Zakoupené špekáčky nebo maso si budou moct zájemci přímo na ndávoří sami upéct. Navíc ještě slibují i další překvapení, které zatím zůstává tajemstvím.

Trhy proběhnou v obvyklém čase od 8 ráno do pravého poledne. Do konce aktuální sezóny zbývá už jen pět trhů. Ty příští se odehrají opět hned za týden, v sobotu 21. října. To se farmáři, pěstitelé i výrobci objeví opět na náměstí Republiky.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24