QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Farmářské trhy v Nepomuku nabídnou na tři desítky stánků

18.08.2017 7:59

Náměstí v Nepomuku na Plzeňsku obsadí už o nadcházejícím víkendu farmáři. Chystají se další farmářské trhy, které nabídnou spoustu tradičních dobrot. Čtěte podrobnosti!

photo-ct-1034-800-471-

Tradiční Nepomucké farmářské a řemeslné trhy proběhnou už tuto sobotu 19. srpna na centrálním náměstí. Regionální potraviny a produkty bude nabízet 27 stánků nejen z regionu jihozápadních Čech.

"K dostání bude například králičí maso z Trnčí, pivo ze Šťáhlavic, zelenina z Domažliček, sýry z Dlouhé Vsi nebo med ze Dvorce, ale i vína z Moravy. Pohodovou atmosféru podpoří vystoupení dechového orchestru Měcholupští seňoři," láká Šárka Boušová z Kulturního a informačního centra Nepomuk.

Program bude připravený i pro menší návštěvníky. Pro ně bude tradičně od 10 dopoledne nachystané divadelní předtavení. "Pohádky proti pláči přijedou zahrát herci Divadla ŠUS.  Za pěkného počasí se bude hrát na Malé letní scéně na dvoře Městského muzea a galerie Nepomuk, v případě nepříznivých povětrnostních podmínek v Městském muzeu a galerii," dodává Šárka Boušová s tím, že vstupné je 40 korun.

FOTO: Městský úřad Nepomuk

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24