Farmářské trhy v Plzni jdou do finiše! Zbývají už jen dvoje

01.12.2017 6:59

Letošní sezóna farmářských trhů jde do finále. Fanoušci soukromých výrobců, chovatelů a pěstitelů mají už jen dva termíny nákupů. Na co se tentokrát můžeme těšit?

Plzeňské farmářské trhy_QAP_foto (1)

Náměstí Republiky v Plzni bude v sobotu 2. prosince skutečně v obležení trhů. K aktuálně probíhajícím Vánočním trhům se přidají Plzeňské farmářské trhy. Ty už ovšem současnou sezónu skutečně finišují.

"Zahřát se v sobotu budete moci i dobrotami od Jaimeho - Delicias, Od Francouze si můžete odnést toast, teplou medovinu bude mít včelař Marek Horejsek, svařák nachystá vinař Mach, od Bubeníčků si můžete dát klobásu, párek, Vojenice budou mí opět sekanou v housce, kávu a čaj bude mít samozřejmě Anděl, Helenka Macháčková bude ohřívat své čaje. Prostě na zahřátí toho bude dost a bude to potřeba," lákají organizátoři.

Novinkou nadcházejících trhů bude Dog´n´Roll food truck. Návštěvníci trhů si budou moct pochutnat zejména na amerických gurmet hot dogs.

Na své si ovšem přijdou i ti, kteří už mají mezi prodejci své favority a oblíbence. "Bude všechno na co jste zvyklí - zelenina, jablka, hrušky, sýry, jogurty, ryby čerstvé i uzené, uzenářské speciality, marmošky, těstoviny, škvarky, králíci, kuřata, hovězí a vepřové maso," dodávají pořadatelé.

Farmáři se na náměstí objeví v sobotu v tradičním čase od 8 do 12 hodin. Poslední letošní proběhnou za dva týdny, tedy 16. prosince.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24