QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Farmářské trhy v Plzni jedou dál! K mání budou i šnečí speciality

18.10.2018 10:53

Farmářské trhy na náměstí Republiky v Plzni nabízí momentálně klasické podzimní zboží. V tomto týdnu dorazí i pár nových prodejců a k mání budou i šneci...

Plzeňské farmářské trhy_QAP_foto (7)

Náměstí Republiky v Plzni obsadí už o nadcházejícím víkendu opět desítky stánků farmářů, nejrůznějších soukromých výrobců, řezníků, pekařů a dalších prodejců. V sobotu 20. října jsou na programu už osmadvacáté trhy.

"Na trhu potkáte několik nových prodejců - Zahradu u malířů. Na trhy přijede po týdenní pauze uzenář Matějka, Standa Krutina s rybami, Perníčkovi, Paleo pekárna Zimovi, Farma mlýn Podhora, Pekařství PEKO nebo například Květobýl," lákají organizátoři.

Pro gurmány, kteří touží ochutnat i něco skutečně netradičního, budou k mání šneci. "Šnečí farma Střížov nabídne klasiku šneky s bylinkovým máslem, šnečí špízy... Šneky si budete moci koupit i domů na oběd či večeři," prozrazují pořadatelé.

K mání bude ale mimo jiné například i víno od vinaře Fridrich z Vracova. Trhy nabídnou také velké množství zeleniny. Své produkty bude nabízet třeba Ekozahrada Raková. Celkem mají organizátoři pro nadcházející sobotu potvrzeno víc jak padesát prodějců.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24